Volby ve Spojeném království 2024: Krize konzervatismu

25.6.2024

Pražské centrum pro transatlantické vztahy uspořádalo diskusi s Matthewem Goodwinem, profesorem politologie na Rutherford College, University of Kent: Volby ve Spojeném království 2024: Krize konzervatismu. Diskuse se konala v úterý 25. června v 17:00.

Matt Goodwin je profesorem politologie, bestsellerovým autorem, průzkumníkem a politickým poradcem pro korporace a další subjekty. Pracuje tam, kde se střetávají světy výzkumu, politiky a politiky — hovoří s politiky, novináři a akademiky, zatímco analyzuje svá vlastní data a provádí vlastní průzkumy veřejného mínění a fokusní skupiny. Matt radil nesčetným vládám, firmám a vůdcům po celém světě.

Je autorem několika oceněných, bestsellerových knih, včetně bestselleru Sunday Times „Values, Voice, and Virtue“ a bestselleru Sunday Times „National Populism: The Revolt Against Liberal Democracy“. Je také autorem „Brexit: Why Britain Voted to Leave the European Union“ a „Politické knihy roku“ „Revolt on the Right“, která úspěšně předpověděla vzestup populismu a brexitu ve Spojeném království.

Please register in the following form